en ru

Πασχαλινή Δωροαγορά «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»
20.4.2024
στα Σπάτα, Αγ. Δημητρίου 23



gal pasx bazaar 20 4 2024 afisa



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ


Xριστουγεννιάτικη Δωροαγορά «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»
9 & 10.12.2023
στα Σπάτα, Αγ. Δημητρίου 23


gal bazaar 2023


Έφτασε η ώρα της Χριστουγεννιάτικης Δωροαγοράς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Με χιλιάδες μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Με εκπλήξεις και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Με όλους τους φίλους της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Κάθε δώρο που επιλέγεις έχει την δύναμη να αλλάξει την ζωή των ασθενών που δοκιμάζονται.


gal bazaar 2 2023


gal bazaar 2



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ


ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «2η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

2 Poreia lres


  Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ένας διαδημοτικός ετήσιος θεσμός συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο. 

Η πρωτοποριακή για τη χώρα μας δράση διεξάγεται από τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, όπου κάθε χρόνο ένας Δήμος, εκ περιτροπής, ορίζεται ως Δήμος Φιλοξενίας. 

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. Η πρώτη «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διεξήχθη το 2022 με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από την Εκκλησία, την Πολιτεία, την Επιστημονική κοινότητα και χιλιάδες φίλων από όλη την Αττική, και όχι μόνο.  

Η τελετή έναρξης της 2ης «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί στον Γέρακα.  

Την τελετή θα χαιρετήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο Δήμαρχος Παλλήνης-Γέρακα-Ανθούσας κ. Αθανάσιος Ζούτσος εκ μέρους όλων των Δημάρχων συνδιοργάνωσης της δράσης. 

Θα ακολουθήσει μία σύντομη πεζοπορία προς το 1ο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γέρακα, απονέμοντας συμβολικά φόρο τιμής στη δύσκολη πορεία των ασθενών και των οικογενειών τους, και εορταστική εκδήλωση με μουσικοχορευτικά δρώμενα και παράλληλες δράσεις. (https://galilee.gr/2i-poreia-tis-galilaias/

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

2h poreia galilaias prosklhsh


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Xριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της Γαλιλαίας
10 &11.12.2022

gallilaia bazaar 10 11 2022

Πληροφορίες: www.galilee.gr

 Inner Banner

Η 8η Οκτωβρίου είναι φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Είναι μια ετήσια ημέρα δράσης για να γιορτάσουμε με μια φωνή και να υποστηρίξουμε την Ανακουφιστική Φροντίδα σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής ο οποίος αποσκοπεί στην εξοικείωση των παιδιών με τις αρχές της Ανακουφιστικής Φροντίδας και την ευαισθητοποίησή τους στην εθελοντική διακονία στον συνάνθρωπο – ασθενή.

Θέμα Διαγωνισμού

«Ανακουφιστική Φροντίδα –

Ας μην αφήσουμε κανέναν χωρίς τη φροντίδα που χρειάζεται στην ασθένεια».

Τα παιδιά καλούνται να δημιουργήσουν ατομικά ζωγραφικά έργα προκειμένου να εκφράσουν τη σημασία της Ανακουφιστικής Φροντίδας & της  εθελοντικής διακονίας.

Λέξεις κλειδιά: Ανακούφιση, Φροντίδα, Εθελοντισμός, Ασθένεια, Πόνος, Υποφέρειν, Προσφορά, Ελπίδα, Αγάπη, Χαρά, Κανείς μόνος.

Καλλιτεχνική Δημιουργία

Οι μαθητές/μαθήτριες Δημοτικού (Δ΄– ΣΤ), Γυμνασίου & Λυκείου θα διαγωνιστούν σε:

  • Eικαστική δημιουργία
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι τεχνικές (νερομπογιές, ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, κολάζ, μεικτές τεχνικές κ.ά.). ή,

  • Ψηφιακή εικαστική δημιουργία
Θα γίνουν ισότιμα δεκτά και έργα φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στόχοι για τους μαθητές/μαθήτριες

  • Να ενημερωθούν για την Ανακουφιστική Φροντίδα
  • Να ανακαλύψουν την αξία του εθελοντισμού
  • Nα προβληματιστούν επάνω στην έννοια της φροντίδας ασθενών
  • Να μελετήσουν ένα γεγονός που αφορά στην Aνακουφιστική Φροντίδα
  • Να εκφραστούν ελεύθερα μέσω της δημιουργίας

Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από 8/10 - 9/12 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://galilee.gr/diagonismos-zografikis-anakoufistiki-frontida/


Θεατρικές παραστάσεις για τη ΓΑΛΙΛΑΙΑ
«Έγκλημα και Τιμωρία»

H παράσταση Έγκλημα και Τιμωρία, που ανέβηκε τον περασμένο χειμώνα στην Αθήνα, επιστρέφει για λίγες παραστάσεις σε Δήμους της Αττικής.

gal agkl k timwria2Ένα θεατρικό, βασισμένο στη νουβέλα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε μετάφραση Στέλιου Βαφέα και σκηνοθεσία Όλιας Λαζαρίδου.
Δύο Δήμοι της περιοχή μας στον πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων θα φιλοξενήσουν την παράσταση με ελεύθερη είσοδο.

Στις 28/07 στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου, Νέα Μάκρη,  στις 21:30
και 31/07 στο Θέατρο ΣΑΡΑ στο Μαρκόπουλο, στις 21:00.
Στις 12/10 οι παραστάσεις πρόκειται να ολοκληρωθούν στην Παλλήνη.

Διασκευή: Marilyn Campbell & Curt Columbus.
Μετάφραση: Στέλιος Βαφέας
Σκηνοθεσία : Όλια Λαζαρίδου
Σκηνικά : Χρήστος Μποκόρος
Φωτισμοί : Ζαφείρης Επαμεινώνδας, Θωμάς Οικονομάκος 
Βοηθός σκην.: Δανάη Ρούσσου

Παίζουν : Νικόλας Μίχας | Χριστίνα Τασκασαπίδου | Κωνσταντίνος Μπλάθρας 

Βιόλα: Ελένη Φουρλάνου
Βίντεο trailer : Εύα Στεφανή, Παύλος Κοσμίδης
Φωτογραφία : Χριστίνα Γεωργιάδου

Η περιοδεία στους Δήμους της Αττικής πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Mέρος των χρημάτων της παραγωγής θα διατεθούν στη ΓΑΛΙΛΑΙΑ.

Η παράσταση επιχορηγείται από το ΥΠ.ΠΟ.Α.

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «1η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»
Εκκλησία, Πολιτεία και Επιστήμη μία αγκαλιά για ασθενείς με καρκίνο!


   Στις 7 Ιουνίου ξεκίνησε στον προαύλιο χώρο της «ΜΑΦ ΓΑΛΙΛΑΙΑ» η πρωτοποριακή δράση «ΠΟΡΕΙΑ της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», με τη στήριξη οκτώ Δήμων της Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.


   Ένας νέος θεσμός, που θα διοργανώνεται κάθε χρόνο, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

   Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, ο οικείος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθ. Μπούρας, οι βουλευτές Γ. Βλάχος και Β. Οικονόμου, ο σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κ. Μ. Καραθάνος, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Α. Αυγερινός και Ν. Πέππας, οι Δήμαρχοι Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Δ. Μάρκου, Κρωπίας, κ. Δ. Κιούσης, Λαυρεωτικής, κ. Δ. Λουκάς, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Κ. Αλλαγιάννης, Παιανίας, κ. Ι. Μάδης, Παλλήνης-Γέρακα, κ. Θ. Ζούτσος, Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Ε. Μπουρνούς, Σαρωνικού, κ. Π. Φιλίππου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Α. Αλεξανδρής, εκπρόσωποι τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διοικητές νοσοκομείων, επιχειρηματίες, κλήρος και εκατοντάδες φίλοι από όλη την Αττική, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κα. Β. Φλέσσα.

   Ακολούθησε σύντομη πεζοπορία έως το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, απονέμοντας συμβολικά φόρο τιμής στη δύσκολη πορεία των ασθενών και στη συνοδοιπορία των οικογενειών τους. Την πορεία συνόδευσε μουσικά η Φιλαρμονική Παλλήνης και η βραδιά έναρξης της 1ης «ΠΟΡΕΙΑΣ της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» έκλεισε με πολιτιστική εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων όπου συμμετείχαν:

   • To Λύκειο των Ελληνίδων, Παράρτημα Σπάτων

   • Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών, Πολιτιστικών και Συναφών Συλλόγων Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

   • Ο Πολιτιστικός Φορέας- Χορευτική Ομάδα Αρτέμιδος Σπάτων ‘’Ωθώ-Πατώ”

   Το χορευτικό πρόγραμμα συνόδευσαν οι: Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί – τραγούδι), Αντώνης Καλιούρης (κλαρίνο), Κωνσταντίνα Πάτση (φωνητικά), Ιορδάνης Κουζηνόπουλος (λαούτο – τραγούδι), Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά).

   Την εμπειρία τους από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» μοιράστηκαν μαζί μας η κα Καίτη Σκούρα Λογοθέτη, εθελόντρια και φροντιστής ασθενή της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και η κα Τζέσικα Τένεβα, ασθενής της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

   Στίχους από τον Ύμνο της Αγάπης διάβασε η κα Όλια Λαζαρίδου, ηθοποιός, φίλη της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και συνιδρύτρια με την κα Αμαλία Μουτούση του «Αναγνωστικού της Γαλιλαίας».

   Προσφέρθηκε κέρασμα ευγενικής δωρεάς της εταιρίας XHTOΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ), ενώ υπήρχε περίπτερο ενημέρωσης καθώς και photo spot για αναμνηστικές φωτογραφίες με συνθήματα Ανακουφιστικής Φροντίδας.

   Και αυτή ήταν μόνο η αρχή!

   Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε μαζί μας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν όλο το καλοκαίρι!

   Μείνετε συντονισμένοι και για πολλά ακόμη νέα της «ΠΟΡΕΙΑΣ» και όχι μόνο!

Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ


gal poreia afissa 7 6 2022

H  «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι μία νέα δράση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», πρωτοποριακή για τη χώρα μας, που θα διεξάγεται από το 2022 και κάθε χρόνο με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου στα Σπάτα, όπου είναι και η έδρα της Μονάδας, με μία συμβολική πεζοπορία και εορταστική εκδήλωση. Τα επόμενα έτη η έναρξη θα γίνεται εκ περιτροπής σε όλους του Δήμους της περιοχής.

Η  «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα συνεχιστεί για όλο το φετινό καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στην ευρύτερη περιοχή και θα διοργανωθούν από τους οκτώ Δήμους. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.galilee.gr

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ



36 καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για την υποστήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

 
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΙΤΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2022

Ώρα 20:30

gal ekd 24 5 2022

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» - 36 καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους για την υποστήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», στις 24 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος θα ακουστούν ζωντανά ποιήματα και αποσπάσματα από λογοτεχνικά έργα της συλλογής του Αναγνωστικού της Γαλιλαίας, με τη συνοδεία μουσικής και τραγουδιών.

Η Όλια Λαζαρίδου και η Αμαλία Μουτούση υποδέχονται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τους Φίλους Καλλιτέχνες του Αναγνωστικού της Γαλιλαίας (με αλφαβητική σειρά): Χαρούλα Αλεξίου, Γρηγόρη Βαλτινό, Έκτορα Γασπαράτο, Άννα Γεραλή, Λάμπρο Γραμματικό, Ιφιγένεια Γρίβα, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτη Ιωσηφίδη, Παναγιώτη Καμμένο, Ακύλλα Καραζήση, Μαρία Κατσανδρή, Ηλία Κουνέλα, Αριάδνη Κώνστα, Λουκία Κωνσταντάτου, Βαρβάρα Λαζαρίδου, Αναστάση Λαουλάκο, Kατερίνα Λέχου, Ρίτα Λυτού, Λουκία Μιχαλοπούλου, Γεράσιμο Μιχελή, Μαρία Ναυπλίωτου, Νίκο Ξυδάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Παναγιώτα Παπαδημητρίου, Γιάννη Σαβουιδάκη, Αιμιλιανή Σταυριανίδου, Μελίνα Τανάγρη, Χριστίνα Τασκασαπίδου, Δημήτρη Τσιγκριμάνη, Λυδία Φωτοπούλου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Νίκο Χαλδαιάκη, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Γιώργου Νανούρη.

Μια βραδιά λόγου και μουσικής που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και με την εθελοντική παρουσία καλλιτεχνών που έχουν συμμετάσχει με τις αναγνώσεις και τα τραγούδια τους στο «Αναγνωστικό της Γαλιλαίας».


Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», είναι η πρώτη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα με έδρα τα Σπάτα στα Μεσόγεια της Αττικής και ιδρύθηκε το 2010 με πρωτοβουλία της Ι. Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Παρέχει τις υπηρεσίες της ΔΩΡΕΑΝ και φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς με χρόνιες ή απειλητικές για τη ζωή ασθένειες (καρκίνος και νόσος του κινητικού νευρώνα ALS) και που, κατά κύριο λόγο, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ζωής τους.

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» δημιουργήθηκε την περίοδο της πανδημίας για την οικονομική στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Ιδρύθηκε από τις ηθοποιούς Όλια Λαζαρίδου και Αμαλία Μουτούση και σύντομα πλαισιώθηκε από μια ομάδα σπουδαίων συναδέλφων τους.

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» (https://toanagnostikotisgalilaias.gr) περιλαμβάνει ηχογραφημένες αναγνώσεις λογοτεχνικών κειμένων από ηθοποιούς, άλλους καλλιτέχνες και πνευματικούς ανθρώπους που προσφέρθηκαν να διαβάσουν αφιλοκερδώς για την στήριξη της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Φωτογραφίες: Θανάσης Καρατζάς

INFO

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1

Τ: 210 7282000

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμές: 30,00€ |18,00€ | 7,00€ Φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ & πολύτεκνοι


Προπώληση:

-Στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00 & Σάββατο: 10:00 – 14:00

-Τηλεφωνικά στο 210 7282333

- Διαδικτυακά στο https://www.megaron.gr/event/to-anagnostiko-tis-galilaias/

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ

"ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

2 & 3 Απριλίου 2022

Poste easterr site2021 fb

 

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ

"ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

4 & 5 Δεκεμβρίου 2021

Christmas Bazaar 2021 MAF GALILAIA

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Αναγνώσματα για τις ημέρες του Πάσχα
από γνωστούς ηθοποιούς


Πασχαλινή e-Δωροαγορά της Γαλιλαίας

banner site all

"Ο Γάμος του Καραχμέτη"
on demand στο viva.gr για τους σκοπούς της Γαλιλαίας 

Με αφορμή και την επέτειο της γέννησης του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στις 4 Μαρτίου 1851, παρατείνεται ως 31 Μαρτίου, η ondemand  προβολή μέσω της Πλατφόρμας viva.gr, της παράστασης «Ο Γάμος του Καραχμέτη» βασισμένη στο ομώνυμο έργο του σε σκηνοθεσία Όλιας Λαζαρίδου.

Προβολή και εισιτήρια


https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/o-gamos-tou-karahmeti/

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» (https://galilee.gr/).

KarachmetisWedding 1Η ιστορία του διηγήματος λαμβάνει χώρα στη Σκιάθο την εποχή της Τουρκοκρατίας. Ο Κουμπής ένας από τους προεστούς του χωριού και φίλος του Τούρκου ναυάρχου, μετά από δεκαπέντε έτη στείρου γάμου με τη Σεραϊνώ φλέγεται από την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά. Το σχέδιό του είναι να απαγάγει τη γειτόνισσά του τη Λελούδω που είναι μόλις τριάντα ετών και να δωροδοκήσει ένα παπά ή να τον βιάσει με φοβέρα να τους στεφανώσει. Το τέλος της ιστορίας αναδεικνύει τη Σεραϊνώ, τη γυναίκα του, σε Αγία ψυχή και την προβάλλει σαν παρήγορη μαρτυρία για τη δυνατότητα εξαγιασμού του βέβηλου κόσμου μας.


Πρώτη παράσταση, 15 Ιουνίου 2017 στο Παλαιό Πανεπιστήμιο, στην Πλάκα.
Στην παράσταση συνεργάστηκαν οι καραγκιοζοπαίχτες Άθως Δανέλλης και Νικόλας Τζιβελέκης με το δραμάτιο «Ο Καραγκιόζης νεκροθάπτης» του Ιωσήφ Βιβιλάκη και συμμετείχαν σπουδαστές του τμήματος θεατρικών σπουδών.

Συντελεστές
Παίζουν: Ιφιγένεια Γρίβα, Νίκος Χαλδαιάκης
Διασκευή Σκηνοθεσία: Όλια Λαζαρίδου
Σκηνικά - Κοστούμια: Όλια Λαζαρίδου, Δάφνη Ρόκου
Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βιβιλάκης, Αναστασία Λιάπη, Στέλιος Βαφέας

fbs


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»

gal dt anagnwstiko


Από τις 10 Οκτωβρίου 2020 λειτουργεί η καλλιτεχνική ιστοσελίδα της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των ηθοποιών Όλιας Λαζαρίδου και Αμαλίας Μουτούση. Η σελίδα αυτή, στην οποία συμμετέχουν εθελοντικά καλλιτέχνες, φίλοι της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση της μονάδας μέσω προαιρετικών δωρεών.

 Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε  «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»


Σύνδεσμος: www.galilee.gr


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
23.2.2020

 


Σύνδεσμος: www.galilee.gr


Θεατρική βραδιά για τους σκοπούς της Γαλιλαίας

"Bίωμα καλοσύνης"
της Lydie Dattas

gal thea 5 2 2020
ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

 Τι είναι η αγάπη για τον διπλανό μας, για τον άλλον, γι’ αυτόν με τον οποίον δε μας συνδέει τίποτε παρά μόνο το ότι βρεθήκαμε την ίδια στιγμή κάτω από τον ίδιο ουρανό; Υπάρχει; Ή είναι προς το παρόν το πιο χαμένο στοίχημα της ανθρωπότητας; Ο πλησίον. Αυτός ο τόσο κοντινός αλλά και τόσο μακρινός άλλος τι ακριβώς μας είναι; Και, πνευματική αγάπη τι σημαίνει; Είναι εφικτή;

Για μια τέτοιου είδους αγάπη μιλάει το «Βίωμα Καλοσύνης» το βιβλίο της Λυντί Ντατάς, γι’ αυτό που εισέπραξε η ίδια όταν ήταν μικρό κορίτσι και που στη συνέχεια φώτισε όλη την υπόλοιπη ζωή της.


Διάρκεια εκδήλωσης: 1 ώρα
Είσοδος ελευθερη με δυνατότητα προαιρετικής εισφοράς


Καλλιτεχνική επιμέλεια:
Όλια Λαζαρίδου

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου
και Χριστίνα Τασκασαπίδου


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου
7:30 μ.μ.
Αίθουσα "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" Σπάτα
map location md
                             Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
6:30 μ.μ.
Επισκοπείο Λαυρίου
map location md

 

 

 


 Πληροφορίες: 210.66.35.955
www.galilee.gr 



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ
"ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

7 & 8 Δεκεμβρίου 2019

    Η Ομάδα Εθελοντών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00 π.μ. (μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας) μέχρι τις 6:00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την προβολή του έργου της (τόπος: αίθουσα εκδηλώσεων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στα Σπάτα Αττικής, Αγ. Δημητρίου 23, εντός του προαυλίου του Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού).

    Ο απολογισμός της περσινής Δωροαγοράς ήταν ιδιαίτερα θετικός, καθώς εκτός από την όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα, την επικοινωνία και την ενημέρωση περισσότερων από 3000 επισκεπτών για το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», τα έσοδά της ήταν ικανά ώστε να καλύψουν τη λειτουργία του Ξενώνα για περισσότερο από ένα μήνα.

    Η εκδήλωση εκτός από είδη σπιτιού, βιβλία, τρόφιμα και ποτά, κοσμήματα, γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ και καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, περιλαμβάνει, επίσης, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και τον πρώτο Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, χορωδίες, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις!

    Για προσφορές σε Χορηγίες - Διάθεση λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά - Δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210-6635955.

gal bazaar afissa 2019

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
17.11.2019

 


Σύνδεσμος: www.galilee.gr


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
13.10.2019

 


Σύνδεσμος: www.galilee.gr



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΗΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

 

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»
(τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικῆς)

ΕΘΝΙΚΗ: 087/558030-72 
    (ΙΒΑΝ: GR35 0110 0870 0000 0875 5803 072) 
ALPHA BANK: 283 002002 002174
(ΙΒΑΝ: GR51 0140 2830 2830 0200 2002 174)
EUROBANK: 0026.0334.87.0200557977
    (IBAN: GR40 0260 3340 0008 7020 0557 977)
 
Δικαιοῦχος:  ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑ
                     ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
              

Σημείωση:

            Γιὰ τὴν ἔκδοση καὶ ἀποστολὴ τοῦ γραμματίου εἴσπραξης καὶ εὐχαριστήριας ἐπιστολῆς γιὰ τὴ δωρεά σας, παρακαλοῦμε ἐπικοινωνῆστε μὲ τὴ Γραμματεία τῆς «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στὸ τηλέφωνο:

 210-6635955 καὶ ἐνημερῶστε μας γιὰ τὰ στοιχεῖα σας.

          Ἐναλλακτικά μπορεῖτε νὰ μᾶς ἀποστείλετε τὰ στοιχεῖα σας μὲ email στὴ διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ἤ μὲ fax στὸ 210-6635956.

Θὰ χρειαστοῦμε τὸ ὀνοματεπώνυμο, τὸ τηλέφωνο καὶ τὴν πλήρη ταχυδρομική σας διεύθυνση, τὸ ποσὸ τῆς δωρεᾶς, τὸν τρόπο κατάθεσης καὶ ὀποιαδήποτε ἄλλη σχετικὴ πληροφορία ἐπιθυμεῖτε.

pdf


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΗΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

 

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ
"ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

8 & 9 Δεκεμβρίου 2018

    Η Ομάδα Εθελοντών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.  Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την προβολή του έργου της (τόπος: αίθουσα εκδηλώσεων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στα Σπάτα Αττικής, Αγ. Δημητρίου 23, εντός του προαυλίου του Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού).

    Ο απολογισμός της περσινής Δωροαγοράς ήταν ιδιαίτερα θετικός, καθώς εκτός από την όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα, την επικοινωνία και την ενημέρωση περισσότερων από 2500 επισκεπτών για το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», τα έσοδά της ήταν ικανά ώστε να καλύψουν τη λειτουργία του Ξενώνα σχεδόν για ένα μήνα.

    Η εκδήλωση εκτός από είδη σπιτιού, βιβλία, τρόφιμα και ποτά, κοσμήματα, γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ και καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, περιλαμβάνει, επίσης, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και τον πρώτο Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, χορωδίες, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις!

    Για προσφορές σε Χορηγίες - Διάθεση λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά - Δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210-6635955.

gal bazaar 8 9 12 2018

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"
στην 7η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου

2-5.11.2018

    Οι εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ στηρίζουν τη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" δίνοντάς της την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο της στο πλαίσιο της 7ης Έκθεσης Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου που διοργανώνει στο Ξενοδοχείο Caravel (βλ. χάρτη).

   Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί 2,3,4 και 5 Νοεμβρίου 2018 και παράλληλα θα υλοποιηθούν πολλά πολιτιστικά δρώμενα, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, ημερίδα, συζητήσεις. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο οι εκδόσεις επιλέγουν κάθε χρόνο να στηρίξουν και να παρουσιάσουν το έργο ενός οργανισμού ή μιας ομάδας ανθρώπων που προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων με οποιοδήποτε τρόπο.

  Σε ειδική εκδήλωση που προγραμματίζεται για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 5:30 με 6:30 το απόγευμα, δίνεται βήμα στη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ", ώστε να παρουσιάσει  την ιστορία και το έργο της.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου: "Μετά Θεόν", της Ι.Μ Μ Βατοπαιδίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικόλαο.

 Δείτε το πρόγραμμα.


 Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr 
email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΗΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

Κυριακή 11 Noεμβρίου 2018

 

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"
2018

 

  Εκδήλωση          Τόπος            Ημερομηνία          Ώρα  
  Εθελοντική Αιμοδοσία    Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» map location md     Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018    09:00-13:00
  Συμμετοχή στην 7η Έκθεση Ορθόδοξου
Χριστιανικού βιβλίου
& Μοναστηριακών προϊόντων
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
DIVANI CARAVEL
Bασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
map location md    2,3,4,5 Νοεμβρίου 2018   10:00-22:00
  Συμμετοχή δρομέων
στον Κλασσικό Μαραθώνιο
στηρίζοντας τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»
   Μαραθώνας – Αθήνα!        Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018    09:00
  Συμμετοχή δρομέων
στον Αγώνα Δρόμου
«Παναγία Μερέντα» στηρίζοντας τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»
   Ι.Ν. Παναγίας Μερέντας Μαρκόπουλου map location md   Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018    11:00
  Bazaar «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»    Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» map location md    Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018   10:00-18:00

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955  - www.galilee.gr - email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΗΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

 

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.