en ru

ΣΥΝΑΞΗ ΝΕΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
16.12.2013

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη σύναξη των νέων κληρικών και των συνεργατών νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου. Η σύναξη που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Η αίθουσα απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού.


ΣΥΝΑΞΗ ΝΕΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
11.11.2013

Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Noεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη σύναξη των νέων κληρικών και των συνεργατών νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου. Η σύναξη που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Η αίθουσα απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού.


ΣΥΝΑΞΗ ΝΕΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
14.10.2013

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύναξη των νέων κληρικών και των συνεργατών νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου. Η σύναξη που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Η αίθουσα απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού.