en ru

NEA

Κατασκηνώσεις Ι. Μητροπόλεως - Καλοκαίρι 2024

Πατήστε εδώ

Εκδηλώσεις Γραφείου Νεότητας 2023-2024

Δείτε τις εκδηλώσεις 2023-2024

xr2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

 
logo Neothta  ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 
GAL LOGO 

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»


1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11! 

Τα Κατηχητικά της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (Ι.Μ.Μ.Λ.) σε συνεργασία με τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» διοργανώνουν διαγωνισμό ζωγραφικής με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών στην εθελοντική διακονία, στις αρχές της Ανακουφιστικής Φροντίδας και την προαγωγή των εικαστικών τους δεξιοτήτων.

Όροι του Διαγωνισμού:

arrow anaΤο θέμα του Διαγωνισμού είναι: «Χριστούγεννα και φροντίδα».

arrow anaΓίνονται δεκτές μόνο ατομικές συμμετοχές από παιδιά γεννημένα από το 2002 μέχρι το 2011.

arrow ana Κάθε παιδί παίρνει μέρος με ένα μόνο έργο.

     arrow anaΤα έργα πρέπει να είναι δημιουργίες των παιδιών χωρίς παρέμβαση τρίτων.

arrow anaΤα έργα θα πρέπει να γίνουν σε χαρτί ακουαρέλας διαστάσεων έως Α3. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι τεχνικές (νερομπογιές, ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, κολάζ, μεικτές τεχνικές κ.α.). Δεν θα γίνουν δεκτά έργα φτιαγμένα σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.

arrow ana Για την υποβολή των έργων: Κάθε συμμετοχή θα παραδίδεται σε κλειστό φάκελο ο οποίος απ' έξω θα έχει την ένδειξη: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ» και θα περιλαμβάνει το έργο και την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον Γονέα/Κηδεμόνα. Οι φάκελοι θα παραδίδονται στη Γραμματεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα) καθημερινά 8.00-20.00  ή μετά από συνεννόηση στον Κατηχητή/-τρια της Ενορίας, έως τις 20 Νοεμβρίου 2019.

arrow ana Τα έργα θα αξιοποιηθούν για τον στολισμό των χώρων διεξαγωγής της Χριστουγεννιάτικης Δωροαγοράς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

arrow anaΤα έργα θα εξεταστούν από επιτροπή εκπροσώπων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και του Γραφείου Νεότητας Ι.Μ.Μ.Λ. Θα βραβευθούν τα τρία καλύτερα για κάθε βαθμίδα, δηλαδή για παιδιά Δημοτικού (2008-2011), Γυμνασίου (2005-2007) και Λυκείου (2002-2004).

arrow anaΗ ανακοίνωση και η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8/12/2019 στο χώρο της Χριστουγεννιάτικης Δωροαγοράς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ώρα 16:00.

arrow anaΤα βραβεία θα είναι:

      arrow for Δημοτικό:
   arrow pai1ο βραβείο: Οικογενειακό εισιτήριο για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, επιτραπέζιο παιχνίδι και βιβλίο.
   arrow pai2ο βραβείο: Οικογενειακό εισιτήριο για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και επιτραπέζιο παιχνίδι.
   arrow pai3ο βραβείο: Οικογενειακό εισιτήριο για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

      arrow for Γυμνάσιο:
   arrow pai1ο βραβείο: Οικογενειακό εισιτήριο για το Πλανητάριο, επιτραπέζιο παιχνίδι και βιβλίο.
   arrow pai2ο βραβείο: Οικογενειακό εισιτήριο για το Πλανητάριο και επιτραπέζιο παιχνίδι.
   arrow pai3ο βραβείο: Οικογενιακό εισιτήριο για το Πλανητάριο.

      arrow for Λύκειο:
   arrow pai1ο βραβείο: Εισιτήριο για το Allou Fan Park, επιτραπέζιο παιχνίδι και βιβλίο.
   arrow pai2ο βραβείο: Eισιτήριο για το Allou Fun Park και επιτραπέζιο παιχνίδι.
   arrow pai3ο βραβείο: Eισιτήριο για το Allou Fun Park.

 arrow ana Τα βραβεία είναι ονομαστικά για τις οικογένειες των επιλεγέντων μαθητών.

arrow ana Τα αποτελέσματα (δηλαδή οι φωτογραφίες των τριών καλύτερων έργων) θα αναρτηθούν μέσα στην εβδομάδα 09-13/12/2019 και στο www.imml.gr.

arrow ana Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής κατά τη διάρκεια της απονομής ή εάν δεν παρευρίσκονται θα μπορούν να την παραλάβουν σε συνεννόηση με το Γραφείο Νεότητας της Ι.Μ.Μ.Λ.

arrow ana Τα έργα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, μετά το πέρας της Δωροαγοράς, παραμένουν στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και δεν επιστρέφονται στους διαγωνιζόμενους. Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»  και το Γραφείο Νεότητας της Ι.Μ.Μ.Λ. αποκτούν το δικαίωμα χρήσης τους για  τη διακόσμηση και την προβολή του έργου τους μέσω εκδόσεων και λοιπών δημοσιεύσεων. Ειδικότερα, φωτογραφίες των έργων μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ». Σε κάθε περίπτωση, η χρήση των φωτογραφιών θα γίνει για μη εμπορικό σκοπό με μόνο στόχο τη διάδοση και προώθηση της αφιλοκερδούς δραστηριότητας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και των αρχών της Ανακουφιστικής Φροντίδας και του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ.Μ.Λ.

Εκδήλωση απονομής:

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και της εκδήλωσης απονομής των βραβείων θα ληφθούν φωτογραφίες των βραβευθέντων, των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό και των κηδεμόνων τους από φωτογράφο επιλογής της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ». Οι φωτογραφίες αυτές θα ανήκουν και θα παραμείνουν στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Θα χρησιμοποιηθούν από την ίδια και από το Γραφείο Νεότητας της Ι.Μ.Μ.Λ. για τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού στους ιστότοπους www.galilee.gr και www.imml.gr καθώς και σε ενημερωτικά φυλλάδια που θα διανεμηθούν εντύπως και θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία θα χρησιμοποιηθεί χωρίς αναφορά του ονόματος του προσώπου που απεικονίζει, εκτός εάν υπάρξει διαφορετική γραπτή συμφωνία.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.pdf Όροι συμμετοχής     pdfΑίτηση συμμετοχής