en ru


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ
"ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ"

8 & 9 Δεκεμβρίου 2018

    Η Ομάδα Εθελοντών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.  Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την προβολή του έργου της (τόπος: αίθουσα εκδηλώσεων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στα Σπάτα Αττικής, Αγ. Δημητρίου 23, εντός του προαυλίου του Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού).

    Ο απολογισμός της περσινής Δωροαγοράς ήταν ιδιαίτερα θετικός, καθώς εκτός από την όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα, την επικοινωνία και την ενημέρωση περισσότερων από 2500 επισκεπτών για το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», τα έσοδά της ήταν ικανά ώστε να καλύψουν τη λειτουργία του Ξενώνα σχεδόν για ένα μήνα.

    Η εκδήλωση εκτός από είδη σπιτιού, βιβλία, τρόφιμα και ποτά, κοσμήματα, γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ και καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, περιλαμβάνει, επίσης, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και τον πρώτο Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, χορωδίες, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις!

    Για προσφορές σε Χορηγίες - Διάθεση λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά - Δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210-6635955.

gal bazaar 8 9 12 2018

 


Πληροφορίες: 210.66.35.955 www.galilee.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.