en ru

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" και η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής "Ορθόδοξη Μαθητεία" διοργανώνουν για δέκατη φορά Aιμοδοσία, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, από τις 9:00 έως τη 13:00 στην Αίθουσα του Ιερού Προσκυνήματος Χριστού Σπάτων (βλ. χάρτη).

Οι ποσότητες αίματος που συγκεντρώνονται από τις τακτικές αιμοδοσίες αξιοποιούνται για τις ανάγκες των ασθενών που φροντίζονται από τη "ΓΑΛΙΛΑΙΑ".

Η προσφορά αίματος δεν αποτελεί απλά καλό σκοπό, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για εκείνους που το έχουν ανάγκη. Αρκετοί άνθρωποι καθημερινά χρήζουν μετάγγισης και το αίμα δεν είναι αγαθό "προς πώλησιν", αλλά δώρο αγάπης.

Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να έρθετε, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μας ενημερώνατε για τη συμμετοχή σας στο email της Κοινότητας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) , διότι ένας πιθανός αριθμός συμμετοχών θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική!

Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε για την καταλληλότητα του αιμοδότη στις παρακάτω ιστοσελίδες:
http://www.aimodosia.org/πληροφορίες/1-μάθετε-για-την-αιμοδοσία.html
http://www.ekea.gr/when-not-donate/

Σας περιμένουμε με χαρά!
Κοινότητα Νέων "Ορθόδοξη Μαθητεία" - Μ.Α.Φ. "Γαλιλαία"

 imml OM aimodosia 2018 10 27 afi

 Σημείωση: Στην Ελλάδα κάθε χρόνο χρειαζόμαστε 600.000 μονάδες αίματος από τις οποίες μόλις το 40% καλύπτεται από τους εθελοντές αιμοδότες, το 50% από το συγγενικό περιβάλλον και το 5% από τις ένοπλες δυνάμεις. Σε κάθε νοσοκομείο 2/10 ασθενείς κατά μέσο όρο χρειάζονται μετάγγιση.