en ru
Πρόγραμμα Συνάξεων Νέων 
Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2015


Οι επόμενες συνάξεις Νέων, που λειτουργούν υπό την ευθύνη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ. Νικολάου, έχουν ως εξής:

    · Την Τετάρτη 28/1, στις 8:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Σύναξη στο Μετόχι της Ι.Μ. Γρηγορίου Αγ. Όρους στον Κουβαρά.
Ο Σεβασμιώτατος θα μιλήσει με θέμα: «Η διαχείριση των λογισμών, σύμφωνα με τη διδασκαλία του Αγίου Παϊσίου και του Δ' βιβλίου των Μακκαβαίων».

    · Την Πέμπτη 29/1, στις 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Σπάτων, όπου θα μιλήσει επικαίρως ο Σεβασμιώτατος. Θα ακολουθήσει κέρασμα για τους εκπαιδευτικούς και τους νέους και προσωπική επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο στο κτίριο της Μητρόπολης.

    · Την Τετάρτη 11/2, στις 8:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Σύναξη στα Σπάτα με ομιλητή τον Αρχιμ. Ζαχαρία Ζαχάρου, ιερομόναχο της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Essex καὶ πνευματικό τέκνο του Γέροντος Σωφρονίου Σαχάρωφ, και θέμα: «Οι διαπροσω­πικές σχέσεις στο φως της σχέσης μας με τον Χριστό».

 
Κατά την περίοδο της Μ. Τεσσαρακοστής δεν θα γίνονται οι συνήθεις Συνάξεις λόγω των εβδομαδιαίων ακολουθιών. Παρά ταύτα μετά από ορισμένες ακολουθίες, που θα ανακοινωθούν εγκαίρως, θα ακολουθεί σύντομη σύναξη. Οι τακτικές συνάξεις νέων θα αρχίσουν και πάλι μετά το Πάσχα.

Οι Συνάξεις απευθύνονται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών, θα μπορούσαν όμως να τις παρακολουθούν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας.